Om

TANKERNE BAG

"Jeg vil hjælpe og inspirere dig til at kunne gøre og klare det, som du vil i hverdagen."

Navnet FysioPerform udspringer af mine drømme om at hjælpe og støtte andre til et bedre liv. Fysio, da jeg er fysioterapuet, og Perform, fordi jeg kan gøre dig i stand til at klare din hverdag uden kropslige begrænsninger.

OM MIG

Kvalitet, grundighed og ærlighed er mine kerneværdier. Derfor sørger jeg for, at holde mig opdateret på den nyeste viden, og øve mig i mine kompetancer. Jeg elsker at fordybe mig i styrketræning, psykologi og selvhjælp, så jeg står så stærk som muligt overfor livets udfordringer.

 

Som atlet i styrkeløft ved jeg, hvor vigtigt det er, at man altid kan forbedre sig også selvom man er skadet. Dette gælder også for dig, som ikke dyrker sport. Livet venter ikke på, at du er klar igen. Med egne erfaringer i skader, kan jeg relatere til de frustrationer, som følger med. Det er dog også min opfattelse, at vi har brug disse frustrationer og modstande i vores hverdag for at stå stærkere efterfølgende.

 

Jeg arbejder efter en biopsykosocial tilgang, hvilket betyder, at jeg ser det hele menneske. Det er min opfattelse, at ens psykiske tilstand betyder meget for, hvordan vi oplever og håndterer smerter.

UDDANNELSE, KURSER & ERFARING

Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler dig tryg i mine hænder, derfor kan du herunder finde oplysninger om, hvor jeg har min viden og mine erfaringer fra.

2014 - 2018

UCSYD DANMARK, Haderslev

BA. Fysioterapi

Den 25/1-18 blev jeg uddannet fysioterapeut, hvilket betyder, at jeg har gennemført 3,5 års uddannelse og herefter blevet autoriseret fysioterapeut.

2015 - 2018

Ansat v. Hansen & Hansen Kiropraktorerne i Haderslev

Massage og Holdtræning

Som ansat hos Hansen og Hansen har jeg meget patientkontakt, og har derigennem tilegnet mig erfaringer med massagebehandling indenfor mange forskellige muskuloskeletale lidelser og sygdomme. Derudover har jeg hjulpet mange mennesker igennem hårde perioder, som har været psykisk belastende og vist sig som kropslige smerter.

2015 - Nu

Haderslev Styrkeløfter Klub

Formand og træningsvejleder

Jeg er stolt over at have været med til at skabe HaSK op fra begyndelsen. Haderslev manglede et frirum, hvor styrkeentusiaster kunne mødes. Dette var jeg med til at gøre til en realitet i 2015. Siden har jeg overtaget rollen som formand og udviklet klubben siden da. Her har jeg arbejdet med mange mennesker, nybegyndere som topatleter, og hjulpet dem til at blive stærkere. Igennem HaSK har jeg tilrettelagt en større workshop for andre trænere i Haderslev, så deres atleter kan blive stærkere i deres sport.

2017 - Oktober

UCL, Odense

Kroniske smerter og akupunktur

Igennem smerteteori indenfor den nyeste forskning af kroniske smerter præsenteres, at biologiske og psykologiske faktorer spiller en stor rolle ift. forebyggelse, undersøgelse og behandling af kroniske smerter. Akupunktur kan anvendes som en behandlingsmodalitet til smerter relateret til bevægeapparatet.

På kurset blev jeg udfordret til at få akupunktur og anvende dette på de andre. Der blev arbejdet efter mottoet, man kan ikke give akupunktur til andre, hvis ikke man kan give sig selv.

2017 - September

VIA University College, Holsterbro

Praktisk anvendt biomekanik i bevægeanalyse

Dette kursus har lært mig om aktiviteters påvirkning på kroppen, herunder træning og dets belastninger. Dette har givet mig en teoretisk forståelse af kraftpåvirkeninger i forskellige udgangsstillinger, og hvorfor nogle bevægelser kan gøre mere ondt end andre.

2017 - September

Muskuloskeletalfysioterapi

Diagnostik og behandling af columna lumbalis, thoracolumbale overgang, pelvis og UE

Igennem funktionelle og specifikke undersøgelser, vurderes den samlede undersøgelse samt patientens ressourcer og forståelsesramme for at kunne planlægge og vurdere behandlingen. Der anvendes specifikke behandlingsteknikker for columna, pelvis og ekstremiteterne. Med andre ord, kan jeg undersøge og behandle fra lænderyggen og nedefter.

2015 - Maj

Layne Norton, phd. - Seminar

Hypertrofi og vægttab

Layne Norton er en af verdens førende inden for vægttab og forskning heraf. Han har delt ud af sin viden og sine erfaringer og sammenligner dette med de nyeste forskningsresultater. Derudover er han pro naturlig bodybuilder og styrkeløfter. Derfor underviste han om sin viden og tilgang til hypertrofi. Der blev også udført praktisk vejledning af øvelserne squat, bænkpres og dødløft.

2014 - Marts

Maxer.dk - Workshop

Teknik i squat, bænkpres og dødløft

Denne workshop har lært mig de vigtigste aspekter, som skal tages i betragtning, når man træner øvelserne squat, bænkpres og dødløft. Dette er en praktisk workshop, og jeg har derfor haft mulighed for at sparre med andre. Jeg har fået tilpasset teknik og sideløbende fået forklaring af tekniske fokuspunkter, hvilket giver mig redskaber til at vejlede dig i øvelserne.

ÅBNINGSTIDER

 

FysioPerform har ingen faste åbningstider, men fungerer efter aftale. Se ledige tider her eller send en forspørgelse på th@fysioperform.dk

 

Copyright @ All Rights Reserved